Een hybride filler is een combinatie van hyaluronzuur en een collageenstimulerende filler in één spuit. Een Hybride filler zoals Radiesse is een unieke behandeling met langdurige resultaten en een stimulerend effect op de collageenproductie, waardoor het zorgt voor directe verbeteringen en een verjongende en verstevigende werking op de huid op de lange termijn.

Het voordeel van hydride fillers

Door gebruik te maken van hydride fillers vang je twee vliegen in één klap. De collageenstimulerende injectable zorgt voor collageen en elastine aanmaak. Dit effect is pas na ongeveer 6 weken zichtbaar. Het hyaluronzuur in de injectable geeft direct volume en steun aan de huid, hiervan is het resultaat vrijwel direct zichtbaar. De arts bepaalt in welke mate een hyaluronzuur filler gemengd wordt met de collageenstimuleenbooster zoals Radiesse, Harmonyca Sculptra. Het huidverbeterende effect van de collageenbooster is niet direct zichtbaar. De aanmaak start pas na zo’n 4-6 weken en werkt en werkt tot zes maanden door met een resultaat van rond de twee jaar.

De behandeling

Tijdens een Radiesse-behandeling wordt de gel zorgvuldig geïnjecteerd in de gewenste gebieden van het gezicht door een gecertificeerd cosmetisch arts.

Na injectie werkt Radiesse op twee manieren: het biedt onmiddellijk volume en lift aan het behandelde gebied, waardoor het gezicht er voller en jeugdiger uitziet, en het stimuleert tevens de natuurlijke productie van collageen in de huid. Collageen, een eiwit dat de huid stevig en elastisch houdt, wordt gestimuleerd door Radiesse, wat bijdraagt aan langdurige resultaten, zelfs nadat de gel is opgenomen door het lichaam.

Nog niet toe aan fillers?

Mocht je nog niet klaar zijn voor fillers dan is het ook mogelijk om skinboosters te mengen met collageenboosters zoals Sculptra, of Radiesse. Een skinbooster zoals bijvoorbeeld Profhilo is zeer dun hyaluronzuur en geeft hierdoor geen volume, maar geeft een prachtige glow door de vochtbindende werking. Door hier een collageenstimulerende filler aan toe te voegen zet je de huid aan tot de productie van nieuw collageen waardoor de huid steviger en elastischer wordt.

Wil jij graag je huid laten werken in combinatie met een frissere uitstraling? Kies dan voor een Hybride filler.
Een Hybride filler kunnen we ook gebruiken voor handen en hals.

Radiesse voor het gezicht: Radiesse is een veelzijdige behandeling voor het gezicht die verschillende indicaties kan aanpakken. Het kan effectief worden gebruikt voor, lachrimpels, marionetlijnen, volumeverlies in de wangen en kinversteviging. Radiesse kan helpen bij het herstellen van verloren volume, het verminderen van rimpels en het verbeteren van de algehele gezichtscontouren. Het resultaat is een jeugdiger en voller uiterlijk.

Radiesse voor de handen: Naarmate we ouder worden, verliezen onze handen vaak volume en kunnen zichtbare tekenen van veroudering vertonen, zoals zichtbare aderen en dunner wordende huid. Radiesse kan worden gebruikt om volume terug te brengen in de handen, waardoor ze er jeugdiger en voller uitzien. Door de gel zorgvuldig in bepaalde gebieden van de handen te injecteren, kan Radiesse helpen bij het herstellen van verloren volume en het verbeteren van de algehele uitstraling.

Radiesse voor de hals: De hals is een ander gebied dat vaak tekenen van veroudering vertoont, zoals verslapping van de huid en rimpels. Radiesse kan ook worden toegepast in de hals om de huid te verstevigen en het uiterlijk van rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Door de gel strategisch in de hals te injecteren, kan Radiesse helpen bij het verbeteren van de contouren en het creëren van een gladdere en strakkere halslijn.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek wordt u voorzien van alle informatie over de behandeling, de voor- en nazorg en is er ruimte om vragen te stellen zodat u precies weet wat u te wachten staat en met een rustig gevoel de behandeling kan ondergaan. Tijdens het consult adviseren onze specialisten u hoeveel behandelingen u nodig heeft om het gewenste resultaat te behalen.

Radiesse prijzen

  • Filler | 1.5 CC
  • € 550,-
  • Filler | 3.0CC
  • € 950,-
  • Filler | 3.0CC
  • € 1100,-

No items found.
Mooi en natuurlijk ouder worden

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult, waarin onze cosmetisch arts een eerlijk advies geeft. Wij hebben een locatie in Amstelveen en Enschede.