De kwetsbare huid van het gezicht en rondom de nek, decolleté en handen laten vaak de typische tekenen van het verouderen zien.

Deze gebieden zijn constant kwetsbaar voor UV-straling wat leidt tot pigmentvlekken en het verlies van collageen en elastine. Dit resulteert in een verouderd aanzicht.

Door middel van onze nieuwe behandeling Profhilo, kunnen deze tekenen verzacht worden door het collageen stimulerende hyaluronzuur. De fijne en diepe lijntjes worden door middel van deze behandeling opgevuld.  

Profhilo bestaat uit puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen en noemen wij dus geen filler.

Door deze behandeling, die bestaat uit injecties met hyaluronzuur, word je huid gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Daardoor herstelt de huid zich en wordt de toenemende huidverslapping aangepakt. Een behandeling kost 250 euro en blijft een jaar mooi. De behandeling kan worden uitgevoerd in de nek en decollote. Voor een kosteloos en vrijblijvend consult kunt u een afspraak inplannen op de website.

Resultaat: Er zijn 1 tot 2 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand. Omdat de huid door deze behandeling aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vanaf 4-6 weken na de eerste behandeling is het positieve effect waarneembaar. Na de tweede behandeling stijgt de aanmaak van collageen en elastine nog verder. De behandeling kan op meerdere gebieden toegepast worden en kan ook gecombineerd worden met andere behandelingen.

De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein. Het gezicht wordt behandeld met 5 injecties aan beide kanten. Hierdoor is het ook prima in te plannen tussen je werkzaamheden door.

Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan? Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden.No items found.
Mooi en natuurlijk ouder worden

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult, waarin onze cosmetisch arts een eerlijk advies geeft. Wij hebben een locatie in Amstelveen en Enschede.