Misschien heb je last van: een doffe huid, droogtelijntjes, fijne lijntjes en is je huid gewoon toe aan een boost. Ga dan voor een Profhilo behandeling. Profhilo hydrateert de huid van binnenuit en geeft een mooie glow.

Wat is Profhilo?

Profhilo is een innovatieve huidverjongingsbehandeling die gebruikmaakt van puur hyaluronzuur, een natuurlijk voorkomende stof in ons lichaam. Profhilo is geen filler maar een skinbooster.

Het wordt gebruikt om de huid te hydrateren en de productie van collageen en elastine te stimuleren, wat resulteert in een stevigere, gladdere en jeugdigere huid.

Hoe Werkt Profhilo?

Profhilo wordt geïnjecteerd in de huid met behulp van een zeer fijne naald. Het bestaat uit een speciale formule van laag- en hoogmoleculair hyaluronzuur. Het lage moleculaire gewicht hyaluronzuur verspreidt zich gelijkmatig in de huid en biedt hydratatie, terwijl het hoge moleculaire gewicht hyaluronzuur dieper doordringt en collageen- en elastineproductie stimuleert.

Resultaat: Er zijn 1 tot 2 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand. Omdat de huid door deze behandeling aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vanaf 4-6 weken na de eerste behandeling is het positieve effect waarneembaar. Na de tweede behandeling stijgt de aanmaak van collageen en elastine nog verder. De behandeling kan op meerdere gebieden toegepast worden en kan ook gecombineerd worden met andere behandelingen.

De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein. Het gezicht wordt behandeld met 5 injecties aan beide kanten. Hierdoor is het ook prima in te plannen tussen je werkzaamheden door.

Wanneer kom ik in aanmerking voor Profhilo:

Het is voor een Profhilo behandeling belangrijk om goed de wensen te bespreken. Wens je een oppepper voor de droogtelijntjes in je huid, en wil je graag een klein beetje versteviging? Kies dan voor Profhilo.

In tegenstelling tot Sculptra werkt Profhilo meer op huidniveau. Met name voor veertigplussers die zich storen aan het volumeverlies adviseren wij daarom Sculptra. De collageen stimulator in Sculptra werkt namelijk vele malen sterker.

Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan? Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden.No items found.
Mooi en natuurlijk ouder worden

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult, waarin onze cosmetisch arts een eerlijk advies geeft. Wij hebben een locatie in Amstelveen en Enschede.