Hoe werkt het

Stap 1

Een filler of botox behandeling: je loopt al een tijd rond met het idee. Je hebt ook veel vragen. Want hoe vind je een betrouwbare kliniek? Hoe word je op een natuurlijke manier ouder? En is het écht alleen die ene rimpel waaraan jij je stoort of is er meer aan de hand?

Je kunt je hier al wat meer inlezen, maar voor op maat gemaakt advies kun je het beste een adviesgesprek inplannen. Deze is kosteloos en vrijblijvend.

Stap 2

Je hebt een consultgesprek (mogelijk met behandeling) ingepland. Je komt naar deze afspraak zonder make-up op.

Onze artsen zullen tijdens het intakegesprek de nadruk leggen op jouw wensen en behoeften. Het is belangrijk om goed inzichtelijk te krijgen waar jij je aan stoort. Zij willen met jou achterhalen waar nu écht jouw behoeften en ontevredenheden liggen, zodat je na de behandeling tevreden bent én blijft.

.

Stap 3

Tijdens het consultgesprek is er een behandelplan gemaakt. Je kunt deze voor de toekomst inplannen of direct de behandeling ondergaan.

Voorafgaand aan de behandeling nemen we je medische gegevens met je door, en vragen we je het toestemmingsformulier te ondertekenen.

Stap 4

De cosmetisch arts neemt nog een keer het behandelplan met je door. Soms wordt het behandelplan over twee of drie sessies verspreid en soms wordt de behandeling in een keer uitgevoerd.

Ons uitgangspunt: Iedereen heeft zijn eigen schoonheidsidealen. Waar de één op zoek is naar alleen wat meer volume en lifting, wil de ander zoveel mogelijk terug naar een jongere versie van zichzelf. Hoe dan ook: het resultaat moet mooi en natuurlijk zijn.

Stap 5

De behandeling is uitgevoerd. Je krijgt via de mail een formulier met nazorg, de foto's van het medisch dossier en eventueel de factuur.

Wil je toch wat extra informatie over de nazorg? Neem dan contact met ons op.

Stap 6

Heb je toch nog vragen?
Stuur een mail, of bel ons!​

Persoonlijke begeleiding ook na de behandeling staat bij ons hoog in het vaandel.
Contact ons
Mooi en natuurlijk ouder worden

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult, waarin onze cosmetisch arts een eerlijk advies geeft. Wij hebben een locatie in Amstelveen en Enschede.