Over ons

Eerlijk advies

Arc of Beauty staat bekend om eerlijk advies. Ethisch behandelen staat bij ons hoog in het vaandel.

Natuurlijke resultaten

Bij Arc of Beauty streven wij naar natuurlijke resultaten. Wij volgen de natuurlijke lijnen van het gezicht en maken het gezicht van onze cliënten iets frisser, maar niet anders.

A-producten

Bij Arc of Beauty werken we alleen met de beste en veiligste producten.

Persoonlijke begeleiding

Bij Arc of Beauty zien wij cosmetische en medische ingrepen als iets heel persoonlijks. Daarom vinden wij begeleiding ook na de behandeling heel belangrijk.

Arc of Beauty

Sinds 2017
Arc of Beauty is een medische en cosmetische kliniek gespecialiseerd in natuurlijke resultaten. Wij bestaan uit een warme organisatie van cosmetisch artsen en personeel dat zeven dagen in de week bereikbaar is.

Arc of Beauty zit gevestigd in Amstelveen en Enschede. Bij Arc of Beauty vinden wij het belangrijk om persoonlijk en toegankelijk te zijn voor onze patiënten, ook na de behandeling.
Cosmetisch arts
BIG-register: 89922112401

Drs. Amra Sabanovic

Cosmetisch arts
BIG-register: 69913459201

Drs. Tatjana Water

Drs. Tatjana Water heeft al meer dan 9 jaar ervaring in de cosmetische geneeskunde. Naast botox en filler behandelingen voert zij ook bovenooglid correcties uit. 'Iedereen het recht heeft zich zelfverzekerd, geaccepteerd en gelukkig te voelen. We kijken daarom naar de hele mens. We corrigeren eventuele imperfecties en helpen je om je gelukkig, mooi en gezond te voelen”

Beschikbaar in Amstelveen en Enschede

Maak een afspraak
Lees meer over mij
Founder

Noah Staphorst

Locaties

Bezoek een van onze locaties bij jou in de buurt.

Heb je vragen?
Neem dan contact op via de knop hieronder..

Contact ons
Amstelveen

Amstelveen:
Dorpstraat 36
1182JE Amstelveen

In Amstelveen zitten wij gevestigd in het oude dorp van Amstelveen op de Dorpsstraat 36. Wat deze locatie bijzonder maakt is de oude kerk die omgetoverd is tot een medisch centrum. Er is op deze locatie voldoende gratis parkeergelegenheid.

Enschede

Enschede:
Deurningerstraat 23D,
7514BC, Enschede

In Enschede zitten wij gevestigd op de Deurningerstraat 23D. Op deze locatie is er gratis parkeergelegenheid, daarbij is het centrale station van Enschede op vijf minuten loopafstand.