Veiligheid

Belotero

Belotero behoort tot de meest veilige fillers ter wereld. Belotero is het merk van MERZ Aesthetics. Zij zijn een van de grootste en bekendste fabrikanten en ontwikkelaars van inectables ter wereld.

Zo is er veel onderzoek gedaan naar de korte en lange termijn effecten en de veiligheid van Belotero. Belotero presteert het beste op het gebied van veiligheid, kwaliteit, klantentevredenheid en resultaat.Belotero heeft namelijk het keurmerk van de FDA gekregen. De FDA-keurmerk is de Amerikaanse Food and Drug Administration. Zij controleren alle producten op veiligheid, voordat deze in Amerika de markt op gaan.

De FDA is de strengste veiligheidskeuring van de wereld. Anders dan bijvoorbeeld het minder strenge CE-keurmerk dat wij in Europa kennen.

Bocouture

Bocouture is een Botuline toxine type A (botox). Al 20 jaar is een behandeling met Botuline toxine een van de meest populaire behandelingen met injectables in de cosmetische chirurgie.

Een behandeling met Bocouture is veilig en werkt uitsluitend op de geïnjecteerde spier. Dit heeft verder geen effect op de rest van het gezicht of lichaam. Als de Bocouture is uitgewerkt, herstelt de spieractiviteit zich volledig.

Bocouture is een van de bekendste Botuline toxines van dit moment.Succesvolle behandelingen, deskundigheid en hoge klantentevredenheid. Op ons kun je vertrouwen.

Botox

Kwalitatief en veilig

Sinds 2017
Wij vinden jouw veiligheid, de kwaliteit en het resultaat van de behandelingen erg belangrijk.
Bij ons word je dan ook altijd behandeld door een arts met een BIG-registratie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De behandelingen zijn kort, veilig en vrijwel pijnloos.

De botox en fillers die we gebruiken zijn geregistreerde medicijnen die alleen door een arts mogen worden toegediend. De kliniek heeft een persoonlijke en toegankelijke sfeer, er wordt samen een behandelplan gemaakt waarbij de wensen en mogelijkheden besproken. Wij streven naar een natuurlijk resultaat, verfijning met het behouden van de natuurlijke mimiek is ons doel.
Looking like yourself but with fewer lines.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

U bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult, waarin onze cosmetisch arts een eerlijk advies geeft.