Wist u al dat botox kan helpen tegen tandenknarsen? Knarsen is het meest voorkomende gebitsprobleem van de tanden. Hierdoor ontstaat er slijtage of zelfs het afbreken van tanden. Vaak is het zo dat het onbewust gebeurt, tijdens bijvoorbeeld het slapen. Knarsen is een vicieuze cirkel die doorbroken kan worden. Van het knarsen wordt de kauwspier groter, en een grote kauwspier heeft de neiging om nog sneller en harder te knarsen waardoor de klachten toenemen.

Knarsentanden kan leiden tot:- Slapeloosheid

- Chronische hoofdpijn- Hoekige kaaklijn- Knarsend geluid- Pijnlijke/dikke kauwspieren

- Gevoelige/beschadigde tanden

Door middel van botox is dit op te lossen. Door het verslappen van de kauwspier ontspant de kaak en zal het tandenknarsen stoppen. (De kauwspier wordt kleiner).

De kauwspier ontspant meer zonder dat het u bij het praten of eten stoort. Doordat de spier ontspant geeft dit een zachtere uitstraling aan het gezicht met tot gevolg dat het balans in het gezicht wordt hersteld en de kaak zijn natuurlijke vorm terugkrijgt.

Hoe snel werkt het? Na twee weken is het resultaat optimaalHoelang heb ik profijt van deze behandeling? 3-6 maanden, hoe vaker de behandeling herhaald wordt hoe langer deze blijft zitten.

No items found.
Mooi en natuurlijk ouder worden

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult, waarin onze cosmetisch arts een eerlijk advies geeft. Wij hebben een locatie in Amstelveen en Enschede.