Je wilt er graag frisser uitzien, maar het resultaat moet het liefst wel zo dicht mogelijk bij jezelf blijven. Fillers moeten de huid liften en strakker laten ogen. Arc of Beauty staat als kliniek voor natuurlijk resultaat en daarom willen wij subtiel voor de juiste balans zorgen.
Daarom werken we volgens de MD-Codes, dat zijn internationale protocollen. We verouderen allemaal op dezelfde manier, door op strategische plekken filler te plaatsen kunnen wij volume, lift en contour terugbrengen in het gezicht.
Door middel van de MD-codes kunnen wij garanderen dat het resultaat altijd natuurlijk zal blijven.

Van een V-vorm gezicht, naar een A-vorm gezicht

Naarmate we ouder worden, verliezen we uiteraard eerst ons ‘babyvet’ en vervolgens verandert onze V-shape in het gezicht. Dit heeft diverse oorzaken.  Onze vetcompartimenten slinken en de zwaartekracht zorgt voor het zakken van spier-, vet- en bindweefsel, maar ook het skelet verandert van vorm door botresorptie. Samen met het feit dat onze collageen productie al vanaf 25-jarige leeftijd begint af te nemen, betekent dit dat ook onze huid slapper wordt. Rond het 40ste levensjaar is dan vaak iets meer nodig dan alleen wat botox.


Wat doet de behandeling?

De 7-Point Shape bij vrouwen of de 9-Point Shape bij mannen is de meest innovatieve fillerbehandeling. Waar relatief jongere cliënten hun contour meer definitie willen geven, willen oudere cliënten de slapte, het afzakken van het gezicht en diepere lijnen verminderen. De 7-Point Shape wordt soms ook wel een niet-chirurgische facelift genoemd, omdat een behandeling een soortgelijk liftend en verjongend resultaat oplevert.

Alleen dan zonder de hoge kosten, zonder downtime en zonder risico’s die een operatie met zich meebrengt. Bij Arc of Beauty gebruiken we de hoogste kwaliteit hyaluronzuurfillers van Juvéderm voor deze behandeling. Wereldwijd het meest gebruikt, veilig en met een duurzaam resultaat

Over MD-codes

De MD-codes-injectietechniek is ontworpen door Dr. Mauricio de Maio, een Braziliaanse plastisch chirurg. Hierbij wordt het gezicht opgedeeld in 12 zones.

Voor elke zone zijn precieze injectie punten vastgelegd: de MD-codes. Door  op deze wijze te behandelen krijg je een  zichtbaar en natuurlijk resultaat, zowel  in rust, als dynamisch, zoals bij lachen. Dit komt omdat de behandeling zich  richt op herstel van de algehele balans in  het gezicht, in plaats van op het  injecteren van één of twee specifieke probleempunten.

Wanneer kom ik in aanmerking?

  • U krijgt vaak de vraag of u moe bent, terwijl dit niet het geval is
  • Uw huid is met de jaren verslapt
  • Mensen denken onterecht dat u boos of geïrriteerd bent
  • U heeft een verdrietige uitstraling
  • U wilt er graag aantrekkelijker uitzien
  • Anderen schatten u ouder dan u bent, en u vindt dit vervelend
  • U bent ontevreden over uw gezicht en wilt er slanker uitzien
  • Als vrouw heeft u veel harde, mannelijke kenmerken in het gezicht
  • U bent een man en wilt een mannelijker uitstralingEen 7-point lift wordt ook wel een liquid facelift genoemd. Bij Arc of Beauty hebben wij drie pakketten.

Opfris pakket mini
Opfris pakket 7-point lift
Opfris pakket maxi 


Plan online een consultgesprek in en kijk samen met de cosmetisch arts waar jij voor in aanmerking komt.

No items found.
Mooi en natuurlijk ouder worden

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult, waarin onze cosmetisch arts een eerlijk advies geeft. Wij hebben een locatie in Amstelveen en Enschede.