Wanneer je je geweldig voelt, wil je dat iedereen dat kan zien. Na verloop van tijd kan je gezicht echter tekenen van veroudering gaan vertonen. Daardoor kun je er moe of verdrietig uit zien, zelfs wanneer jij je juist geweldig voelt. Om je look te laten matchen met jouw goede gevoel kunnen fillers je helpen om:

  • verloren volume te vervangen
  • Er frisser uit te zien
  • Huidverslapping tegen te gaan
  • de elasticiteit en spanning van de huid te herstellen
  • een natuurlijke uitstraling te bereiken
  • je natuurlijke uitstraling te behouden

Wat gebeurd er met ons gezicht tijdens het ouder worden?
Bij het ouder worden gebeurt er veel in je gezicht. Er verschijnen meer rimpels in de huid en de vorm van je gezicht verandert geleidelijk. Bij het verouderingsproces slinkt het bot en treedt er botverlies op. Tevens is er volumeverlies in vetweefsel van het gezicht. De schedel en het vetweefsel zijn de basis van het gezicht. Bij het ouder worden neemt het volume af, waardoor je gezicht een andere vorm krijgt. De huid gaat hangen en de spieren krijgen meer ruimte om te bewegen, waardoor rimpels sneller ontstaan dan vroeger. De veranderingen in het gezicht kunnen je een onzeker of ontevreden gevoel geven. Bovendien ondergaat jouw uitstraling een transformatie door het verouderingsproces; je ontwikkelt een vermoeide, boze of treurige uitstraling. Een holistische behandeling kan jouw energieke en frisse uitstraling teruggeven.

Onze filosofie
Een holistische behandeling richt zich op alle elementen van het gezicht. Bij het opstellen van een behandelplan is het van belang om te kijken naar het gezicht als geheel en niet naar individuele zones. Uiteindelijk wil je de balans van het gezicht herstellen, en door het behandelen van een individuele zone kan het gebeuren dat die balans juist verstoord wordt.
Wij voeren deze behandelingen dan ook uit op basis van de MD-codes. Dat zijn internationale protocollen waarvan is bewezen dat ze zorgen voor het verbeteren van probleemgebieden op een veilige en natuurlijke manier. Doordat wij op deze manier werken kunnen wij een natuurlijk resultaat garanderen.


Elke behandeling begint bij een eerlijk consultgesprek tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die er zijn. Afhankelijk daarvan bekijken wij welk pakket het beste bij je past. Je hebt ongeveer anderhalf tot twee jaar plezier van een liquid facelift, en dat zonder te snijden.


Wil je er dus iets frisser uitzien, maar vind je het belangrijk dat het er natuurlijk uitziet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Plan hier online je afspraak in en bekijk voor welk pakket jij het beste in aanmerking komt!


Opfris pakket mini €1849 euro
Opfris pakket medium 7-point lift €2149
Opfris pakket maxi €2449


No items found.
Mooi en natuurlijk ouder worden

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult, waarin onze cosmetisch arts een eerlijk advies geeft. Wij hebben een locatie in Amstelveen en Enschede.