Middels een neuscorrectie met een filler op basis van het lichaamseigen hyaluronzuur kunnen knobbels, deuken of andere oneffenheden op of in uw neus vaak prima worden aangepakt. Onze artsen zijn er namelijk voor opgeleid om bijvoorbeeld een kromme neusrug of een bobbel in de neusbrug te corrigeren met een filler. Het effect van deze behandeling is direct toonbaar en houdt ongeveer een jaar aan.
Ook weet bijna niemand dat de oren en neus ons hele leven lang doorgroeien. Hierdoor kan het zijn dat uw neuspunt zich als het ware verlengt. Het uiteinde van uw neus zakt dan naar beneden. Met een klein beetje filler in het puntje van de neus, komt deze weer iets omhoog te staan.

Bij een neuscorrectie met fillers wordt er een beetje filler gespoten op die plekken waar de neus minder recht loopt. U hoeft niet bang te zijn dat de neus groter wordt. Wij gebruiken een hyaluronzuurfiller voor deze behandeling en dit zorgt voor een natuurlijk resultaat. Een ander voordeel van hyaluronzuurfillers is dat deze eventueel opgelost kunnen worden. Dit garandeert een behandeling op maat welke past bij de natuurlijke contouren van uw gezicht.

* Bij deze behandelingen maken wij gebruik van de echochrafie.
Zoals de naam al zegt, is het een echografische techniek die helpt om bij esthetische behandelingen naar het gezicht te kijken.

Onze cosmetisch arts, Tatjana Water, is naast het uitvoeren van
behandelingen, gespecialiseerd in echografie van het gezicht. Zij geeft hier tevens trainingen over.

Je kunt hiermee het gezicht goed in beeld brengen en precies zien waar bepaalde slagaders lopen zodat er nog veiliger kan worden geïnjecteerd of er kan een problematische (permanente) filler worden opgespoord. Hierdoor kunnen we de behandeling nog beter afstemmen voor een optimaal resultaat.

No items found.
Mooi en natuurlijk ouder worden

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult, waarin onze cosmetisch arts een eerlijk advies geeft. Wij hebben een locatie in Amstelveen en Enschede.