Veel vrouwen storen zich aan de verticale rimpeltjes aan de bovenkant van de lippen. Deze rimpeltjes ontstaan door een erfelijke aanleg of door te veel zon, maar ook huidveroudering speelt een rol. Door middel van filler kunnen we deze fijne lijntjes heel mooi opvullen. Ook het cupidoboogje kunnen we door middel van deze behandeling accentueren evenals afhangende mondhoeken. Daardoor worden je lipcontouren op een natuurlijke manier hersteld.

De lijntjes kunnen zeer effectief worden verzacht door de stevigheid in de contouren van de lippen terug te brengen. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een filler op basis van het lichaamseigen hyaluronzuur. De lipcontour wordt scherper, waardoor de huid glad trekt. De verticale lijntjes op de lippen, waar de lippenstift vaak in opkruipt, kunnen effectief opgevuld worden met een filler.

Arc of Beauty streeft altijd naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Het resultaat geeft een natuurlijke look.

De fijne lijntjes op de bovenlip krijgen weer het gewenste volume en je lipcontouren zijn nauwkeurig afgewerkt. Na een paar dagen zie je het gewenste resultaat en dat tot wel 12 maanden lang. Je kunt dus weer een mooie lippenstift dragen zonder dat deze uitloopt.


No items found.
Mooi en natuurlijk ouder worden

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult, waarin onze cosmetisch arts een eerlijk advies geeft. Wij hebben een locatie in Amstelveen en Enschede.