Iedereen transpireert. Dit zorgt, via verdamping, voor de afkoeling van uw lichaam en draagt zo bij aan een constante lichaamstemperatuur. Hierdoor kan uw lichaam zich aanpassen aan de omgeving. Zweten is een natuurlijke eigenschap. Toch werken de zweetklieren bij iedereen met een andere intensiteit. De een transpireert nauwelijks, de ander heeft last van overmatig transpireren, natte plekken in kleding of een transpiratielucht om zich heen. Een Botox behandeling van anti-transpiratie onder de oksels kan uitkomst bieden.

Er worden ongeveer 13-18 prikjes per oksel gezet. De Botox blokkeert de zenuwen die de zweetklieren aansturen. Hierdoor kunnen deze geen zweet meer produceren. Als uw oksels behandeld zijn met Botox anti-transpiratie, is dit vaak nog niet direct merkbaar. Na een periode die 2 dagen tot 2 weken kan duren stopt u met transpireren onder uw oksels. Als u nog niet droog bent na 2 weken, kom dan gerust op een controle afspraak.


No items found.
Mooi en natuurlijk ouder worden

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult, waarin onze cosmetisch arts een eerlijk advies geeft. Wij hebben een locatie in Amstelveen en Enschede.