Fillers

Wat zijn fillers?

Een filler is een stof die wordt geïnjecteerd in en onder de huid. Met een filler kunnen gezichtscontouren hersteld worden en kunnen diepe lijnen gevuld worden. Ook is het mogelijk om de huid te verstevigen of volume te creëren daar waar van nature of door leeftijd minder volume aanwezig is, zoals bijvoorbeeld in de lippen. De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur, een doorzichtige lichaamseigen gel.  Terwijl Botuline Toxine de spieren tijdelijk ontspant waardoor rimpels, lijnen en fronsen wegtrekken, vult een filler juist tijdelijk een groef, plooi of rimpel op. Bij Arc of Beauty werken we alleen met A-merken, zoals Belotero, Teosyal, en Juvederm. Met deze hyaluronzuren zijn al tientallen miljoenen behandelingen uitgevoerd en ook de veiligheid op langer termijn bewezen.


Natuurlijk resultaat

Fillers op basis van een hyaluronzuur geven een natuurlijk resultaat omdat ze uw eigen collageen versterken en de huid hydrateren. Door de natuurlijke veroudering in uw gezicht kunnen bepaalde gelaatstrekken, zoals verzakte kaaklijn of een trieste mondhoek, meer gaan opvallen. De meeste mensen willen een subtiele verbetering, maar geen volledige transformatie. Bij Arc of Beauty volgen we de natuurlijke anatomie van het gezicht. Niet voor niks zeggen wij altijd: 'We maken iemand iets frisser, maar niet anders'. Wij zullen uw gezicht niet veranderen, maar teruggeven wat u mogelijk bent kwijtgeraakt in de loop der jaren.

Volumeherstel met fillers

Fillers zijn de perfecte oplossing als je er meteen jonger uit wilt zien. Je krijgt vollere lippen of een jeugdig volume in het gezicht, vollere contouren en minder groeven en rimpels. Hoewel we met fillers natuurlijk geen overtollige huid kunnen wegnemen is het uitermate geschikt om volume aan te brengen en vormen te corrigeren.

Wat zijn fillers?

De naam zegt het eigenlijk al, met ‘fillers’ worden lijnen en plooien zoals de neuslippenplooi en de fijne lijntjes op de wangen opgevuld. Extra volume geven aan een bepaald deel van het gezicht is ook mogelijk, zoals de lippen of jukbeenderen.


Hoe lang blijven fillers in het lichaam?

Fillers blijven gemiddeld 9 tot 14 maanden in het lichaam. De duur van het effect is per persoon afhankelijk van de leeftijd, huidtype, levensstijl en spieractiviteit.

Hoe werkt een behandeling met fillers?

Een behandeling begint altijd met luisteren naar wat jij wilt bereiken en wat jouw specifieke wensen zijn. De behandelaar bepaalt vervolgens wat de mogelijkheden zijn. Er wordt gekeken naar de elasticiteit en de kwaliteit van jouw huid. Daarna wordt de hoeveelheid bepaald die nodig is om volume te creëren.


Is het gebruik van een filler veilig?

In meerdere onderzoeken is aangetoond dat fillers veilig en tijdelijk zijn. Je lichaam breekt ze vanzelf weer af. In overeenstemming met de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde, maakt Arc of Beauty geen gebruik van permanente vulmiddelen.


IndicatiesIn het filler schema hiernaast, vindt u de behandelingen die we door middel van fillers uitvoeren:

1. Liquid facelift (opfrissen van het gezicht)

2. Profhilo

3. Traangoot behandeling (tegen wallen)

4. Lipfillers

5. Neuslippenplooi

6. Rokerslijntjes

7. Kaaklijn

8. Kin

9. Neus.

10. Nek of decolleté

11. Handen


Je kunt via de website altijd een kosteloos en vrijblijvend consultgesprek inplannen om de mogelijkheden door te spreken.

Lees verder