Neuslippenplooi

De neuslippenplooi is de plooi die van de neus naar de mondhoeken loopt. De neuslippenplooi kan zorgen voor een vermoeide look. Door middel van fillers kunnen we dit volumeverlies tegengaan, door de diepe rimpel op te vullen met Hyaluronzuur. Van nature hebben we een V-vorm in ons gezicht, maar hoe ouder we worden hoe meer het volumeverlies in onze wangen/jukbeenderen afneemt en daardoor zakt richting de kaaklijn en de neuslippenplooi.

Op basis van het consultgesprek maakt u samen met de arts een behandelplan. Omdat geen enkel gezicht hetzelfde is, is ook geen enkel behandelplan hetzelfde. Op basis van de arts gemaakte analyse, en de factoren waar u zich aan stoort, worden de hoeveelheid fillers en de te behandelen plaatsen in uw gezicht bepaald.


De hyaluronzuur (filler) wordt net onder de huid aangebracht waardoor deze direct herstelt en verjongt en uw contouren en volume terugkeren.

Het eindresultaat is meteen te zien na de behandeling, maar optimaal na ongeveer twee weken. In de eerste week kan het iets gezwollen zijn of een beetje onregelmatig lijken. In een enkel geval wil het wel eens voorkomen dat er een klein blauw plekje ontstaat. Je kunt bij Arc of Beauty altijd kosteloos een controle in plannen om er even naar te laten kijken.

Deze behandeling is zeer veilig. De fillers zijn op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof. Het lichaam reageert er nauwelijks op, een allergische reactie is zeer onwaarschijnlijk en indien nodig is de filler ook oplosbaar.

Hyaluronzuur wordt na 1,5 tot 2 jaar langzaam afgebroken. Er zijn grote individuele verschillen en meestal blijft het veel langer zitten. De veroudering van het gezicht zet langzaam door (het verliest meer volume), waardoor het resultaat na 1,5 jaar wat terug kan lopen. De filler zit er dan nog steeds in, maar om het resultaat te behouden heeft u een touch-up behandeling nodig.


Stoort u zich aan de A-vorm in uw gezicht? Kijk dan ook even naar het artikel Radiesse en de liquid facelift.

Hier ziet u de jeugdige V-vorm, wat door het verouderen verandert in een A-vorm.

Lees verder