Wat jij moet weten over lipfillers

Zijn lip fillers voor jou een goede oplossing?

Er kunnen meerdere redenen zijn om te kiezen voor een behandeling van je lippen met lip fillers. De vorm en dikte van je lippen zijn genetisch bepaald. Ben je daar niet tevreden over, dan zijn lip fillers misschien een goede oplossing.

Een andere reden voor een behandeling met lip fillers kan zijn dat je bij het bereiken van een hogere leeftijd de lippen dunner worden. Ook dan kan een behandeling met een lip fillers wenselijk zijn.

Hoe werkt een lip filler behandeling?

Het opvullen van lippen door een cosmetisch arts gebeurt met een hyaluronzuur filler. Hoeveel filler er wordt gebruikt is afhankelijk van jouw wensen, het advies van onze cosmetisch arts en de vorm van jouw lippen.

Een mooi gevormde mond geeft een jeugdige en sensuele uitstraling. Daarom vinden wij bij Arc of Beauty het belangrijk om de natuurlijke anatomie van je gezicht te volgen. Dus ook als je van jezelf kleine, smalle lippen hebt kunnen wij de natuur een handje helpen en je lippen met behoud van hun eigen vorm iets voller maken.

Omdat geen mond hetzelfde is, krijg je van ons een advies op maat. Tijdens een gratis consult zullen alle mogelijkheden voor fillers in de lippen met je besproken worden.

Echografie zorgt voor een veilige en nauwkeurige behandeling.

Onze cosmetische artsen maken tijdens esthetische behandelingen gebruik van echografie. Hierdoor kunnen ze het te behandelen deel van het gezicht goed doorzien. Echografie zorgt ervoor dat de behandeling nauwkeurig gebeurt de behandelend arts precies kan zien waar bepaalde slagaders lopen. Daardoor kan er op een veilige manier geïnjecteerd worden.

Wil jij meer weten of een vrijblijvende afspraak plannen met een van onze cosmetische artsen?

Onze klanten waarderen onze behandelingen met een 8,6. Lees hier meer over wat onze klanten van onze behandelingen en service vinden. [link naar https://www.kliniekervaringen.nl/kliniek/nederland/noord-holland/amstelveen/arc-of-beauty-1082]

De klinieken van Arc of Beauty zijn gevestigd in Amstelveen en Enschede. Het team bestaat uit BIG en NVCG-geregistreerde artsen. De klinieken zijn zeven dagen per week bereikbaar.

Meer informatie over de behandelingen bij Arc of Beauty.

Wil jij meer weten over een behandeling met lip fillers of een van onze andere behandelmogelijkheden? Maak dan hieronder je keuze of plan een vrijblijvende behandelafspraak. Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Laat dan hier jouw gegevens achter.

0 plan een vrijblijvende afspraak.

0 Bel nu voor een vrijblijvend consultgesprek

Lees verder