Wat is het geheim achter een natuurlijk resultaat?

Bij sommige bekende persoonlijkheden op TV kun je zo zien dat er ‘iets’ is gebeurd. Te bolle wangen, een te strak voorhoofd, een andere stand van de ogen. Vaak kunnen we niet precies aanwijzen wat het precies is, maar het oogt onnatuurlijk. Dat kan liggen aan de manier van injecteren en de hoeveelheid filler die is geplaatst op een bepaalde plek in het gezicht. Of juist dat andere gebieden in het gezicht niet zijn meegenomen waardoor het contrast zichtbaar wordt. Kortom, de balans is zoek.

Bij Arc of Beauty injecteren wij met behulp van  ‘MD-codes’. Dit is een injectietechniek ontworpen door een plastisch chirurg, waarbij voor elke zone in het gezicht precieze injectie punten zijn vastgelegd. Bij deze techniek focussen we op de gehele balans van het gezicht in plaats van het injecteren op een specifiek probleempunt. Op die manier zie je er niet alleen frisser uit na zo’n behandeling maar blijft het resultaat ook zo dicht mogelijk bij jezelf.


Holistische benadering

In tegenstelling tot de traditionele manier waarop een probleemgebied wordt behandeld, benaderen we Arc of Beauty jouw gezicht altijd op een holistische manier. Wij kijken naar het geheel van jouw gezicht en analyseren de botstructuur, spieren en onderhuids vet zorgvuldig. Wij richten ons eerst op de oorzaak van het probleem. Dit is ook hoe Mauricio de Maio de MD Codes™ techniek heeft bedacht. MD Codes™ zijn namelijk gericht op het resultaat en dan met name op het behandelen van emoties, denk hierbij aan een minder vermoeide of jongere uitstraling. De focus van bijvoorbeeld een fronsrimpel, verschuift naar een “frisse en uitgeruste uitstraling”.

Hoge klanttevredenheid voor de lange termijn

Behandelingen horen toegepast te zijn naar jouw emotionele wensen en behoeften. Dit doen we door naar het totaalplaatje te kijken, in plaats van alleen de focus te leggen op bijvoorbeeld afzonderlijke kraaienpootjes of hangende mondhoeken. Door op een structurele manier te werken met onder andere MD Codes™, zijn de resultaten voorspelbaar en kunnen we een natuurlijk resultaat voor de lange termijn garanderen. Door deze holistische aanpak met MD Codes™ houden we rekening met de verhoudingen en de veranderende anatomie van het gezicht. Deze manier van werken zorgt voor een hogere klanttevredenheid.

Universele codes, maar een unieke behandeling

Volgens Arc of Beauty s een uniek en op maat gemaakt behandelplan het uitgangspunt. Iedereen heeft bepaalde eigen ‘flaws’ en ‘winners’ in zijn of haar gezicht. Dit bespreken we uitgebreid tijdens een eerste consult, om vervolgens een persoonlijk behandelplan te maken. Juist door deze werkwijze wordt jouw natuurlijke uitstraling behouden en jouw karakteristieke schoonheid benadrukt.

Worstelt jouw innerlijk met je uiterlijk? Blijf er niet mee zitten. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult.

 

Lees verder