wallen onder ogen corrigeren met filler

Wallen gaan vaak gepaard met vermoeidheid. Wallen zorgen ervoor dat mensen denken dat u moe bent. Sommige mensen hebben wallen, maar voelen zich niet moe. Dit wordt als zeer onprettig ervaren. Fillers kunnen een goede uitkomst zijn indien u last heeft van dit probleem.

Oorzaken wallen onder de ogen

Wallen onder de ogen kunnen verschillende oorzaken hebben. Erfelijkheid en volumetekort zijn de twee meeste voorkomende oorzaken. Indien uw jukbeen wat naar achter ligt is er minder support voor de huid onder de ogen. Uiteraard spelen, naast erfelijke factoren, ouderdom, stress en voeding ook een grote rol wanneer het gaat over wallen onder de ogen.

Filler behandeling wallen onder de ogen

Een behandeling met fillers onder de ogen zorgt ervoor dat de wangen geleidelijker overlopen naar de ogen. De filler zorgt voor een opvulling onder het oog, de schaduw onder het oog verdwijnt hierdoor. Met als resultaat een uitgeruste en frisse uitstraling.


Resultaat behandeling wallen onder de ogen

Het resultaat van de behandeling is vrijwel direct te zien. Er is uiteraard zwelling te zien, maar u kunt direct na de behandeling koelen bij ons in de kliniek. Na twee weken is het definitieve resultaat zichtbaar. Aangezien de filler ongeveer 9 a twaalf maanden blijft zitten bent u ongeveer een jaar lang verlost van uw vermoeide blik en wallen onder de ogen. De duur van het resultaat is per persoon verschillend.

Indien u zich herkent in dit probleem en u zich uitermate stoort aan de wallen onder uw ogen dan raden wij u aan een consult in te boeken bij één van onze artsen. Houden uw wallen geen overmatig vocht vast en heeft u niet te veel losse huid onder uw ogen dan lijkt een behandeling met hyaluronzuur fillers een goede optie voor u.

__
Geinteresseerd in een filler of botox behandeling? Bij Arc of Beauty zijn wij gespecialiseerd in huidverjonging door middel van injectables. Boek een gratis consult in via de website en kom langs op eens van onze locaties in Amstelveen of Enschede.

Lees verder