Profhilo serum Haenekium nu verkrijgbaar!

Iedereen fan van Profhilo skinbooster

De Profhilo skinbooster geeft een mooie hydratatie aan de huid en stimuleert collageen (typen 1,3,4 en 7) en elastine, en zelfs vetweefsel, met heel zuiver hyaluronzuur. Mooi als je een huid met veel fijne lijntjes hebt. Men noemt dit bio-remodelling. Het is geen filler, omdat het geen volume geeft. Het maakt de huidlagen weer steviger en gezonder.  

Serum

Wij verkopen vanaf nu het bijpassende Profhilo Haekenium crème voor gebruik op de huid. Een mooi hyaluronzuur (HA)-Complex met Salvia Haenkei. Deze stof vertraagt de afbraak van het natuurlijke hyaluronzuur in je huid door aanvallen van vrije radicalen. Het product belooft een onmiddellijke hydratatie en bescherming van de huidbarrière tegen oxidatieve stress. Huidirritaties worden verlicht, evenals roodheid.  

Werking


Profhilo serum Haenkenium maakt uw huid elastischer en glanzender. Het verminderd rimpels binnen enkele weken en zorgt ervoor dat u uw natuurlijk glans terugkrijgt. Verder beschermd het de huid en verminder irritatie, ontstekingen en roodheid.

Naast de verjongende werking op de huid, kalmeert het ook. Profhilo Serum Haenkenium zorgt voor een barrière functie. Het werkt beschermend en helpt ontstekingen en roodheid te remmen. Hiermee is het uitermate geschikt voor een huid met acne. Daarnaast helpt het ook tegen eczeem, rosacea en een geïrriteerde huid.

Hoe werkt het serum?

Profhilo Haenkenium bevat 0,2% hyaluronzuur. Het bevat zowel hoog- als laagmoleculair hyaluronzuur. Het hoogmoleculair HA dringt in de huid en geeft hydratatie van binnenuit, omdat het heel krachtig water kan vasthouden. Het laagmoleculair HA blijft op de huid liggen als een beschermende film, en geeft de huid ook een heerlijk glad gevoel.  

Dus, aan de buitenkant worden de fijne lijntjes als het ware glad gestreken en van binnenuit vult het de huid iets op door lokale vochtbinding en geeft de huid iets volume. Hoe meer vocht in de huid, hoe beter de cellen hun werk kunnen doen. Optimale hydratatie draagt zo bij aan het regenererend vermogen van de cellen in de huid.  Zo krijgt de huid haar soepelheid en veerkracht terug.  


Profhilo serum Haenkenium maakt uw huid elastischer en glanzender. Het verminderd rimpels binnen enkele weken en zorgt ervoor dat u uw natuurlijk glans terugkrijgt. Verder beschermd het de huid en verminder irritatie, ontstekingen en roodheid.

Het is de bedoeling dat je het serum twee keer per dag gebruikt, s'ochtends en s'avonds. Profhilo is dermatologisch getest en geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid. Je kunt het serum in de kliniek afhalen voor 65 euro.

Lees hier de ervaring van Lydia van Beautyjournaal.nl over het serum:

https://www.beautyjournaal.nl/2019/10/09/make-up-artist-lydia-test-injectables-creme-profhilo-haenkenium/

__

Arc of Beauty is een cosmetische kliniek gevestigd in Amstelveen en in Enschede. Wij zijn gespecialiseerd in huidverjonging door middel van botox, fillers, radiesse en profhilo. Wij streven naar een natuurlijk resultaat en een fijne toegankelijke sfeer in de kliniek. Plan online een gratis consultgesprek in en laat je vrijblijvend adviseren!

Lees verder