Mooi en natuurlijk ouder worden

Een fillerbehandeling: je loopt al een tijd rond met het idee, en wil nu toch graag de stap gaan zetten. Toch heb je nog wel een aantal vragen. Want hoe vind je de juiste kliniek? Hoe word je op een natuurlijke manier ouder? En is het écht alleen die rimpel waar je je aan stoort of is er meer aan de hand?


In dit artikel beantwoorden wij je vragen!

Huidveroudering

In de loop der jaren gebeurt er veel in je gezicht. Zo verschijnen er meer lijnen in de huid en verandert de vorm van je gezicht. Dat komt omdat we naarmate ouder worden te maken krijgen met volume verlies. Onze schedel krimpt langzaam, en de vetweefsels onder de huid slinken. De schedel en de onderhuidse vetweefsels zijn de basis van ons gezicht.

De veranderingen in het gezicht kunnen je een onzeker of ontevreden gevoel geven. Bovendien ondergaat jouw uitstraling een transformatie door het verouderingsproces; je ontwikkelt een vermoeide, boze of treurige uitstraling. Een volledige gelaatsbehandeling kan jou weer frisse uitstraling teruggeven.

Volledige gelaatsbehandeling

Een volledige gelaatsbehandeling richt zich op alle elementen van het gezicht. Van botten en vetweefsel tot aan spieren en huid. 

Arc of Beauty is een medische en cosmetische kliniek die staat voor natuurlijk resultaat. In de kliniek kun je terecht voor o.a. filler- en Botoxbehandelingen. De kliniek is gespecialiseerd in huidveroudering.

Onze artsen zullen tijdens het intakegesprek de nadruk leggen op jouw wensen en behoeften. Het is belangrijk om goed inzichtelijk te krijgen waar jij je aan stoort. Zij willen met jou achterhalen waar nu écht jouw behoeften en ontevredenheden liggen, zodat je na de behandeling tevreden bent én blijft.

Voorbeeld consultgesprek 

Samen met de cosmetisch arts stel je een behandelplan op. Daarin stellen jullie onder andere vast wat je met de behandeling wil bereiken en hoe dat gaat gebeuren. Je zal dan ook veel uitleg krijgen. Zo zal de cosmetisch arts, vertellen dat zij niet direct begint te behandelen bij het probleem. Het probleem gaat namelijk verder dan de oppervlakte. Het begint bij de botten en het vetweefsel. Door alle elementen van het gezicht erbij te betrekken, is de kans op een natuurlijk ogend resultaat het grootst. 

Juiste manier volume corrigeren

Je stoort je aan de lijnen naast de mondhoeken. Bij een volledige gelaatsbehandeling corrigeert de cosmetisch arts dan eerst de jukbeenderen en zo nodig de slapen voor meer volume. Op die manier wordt de huid omhoog getrokken. Vervolgens komt de kin aan bod en als laatste de mondhoeken en marionetlijnen. Het resultaat: mondhoeken die zorgen voor een zachte en energieke uitstraling.

Onjuiste manier volume corrigeren

Als de cosmetisch arts alléén de mondhoeken behandelt met een filler, wordt het op die plek zwaarder en gaat de huid juist hangen. Richt je dus op het hele plaatje voor een natuurlijk resultaat!Wil je graag meer informatie en een op maat gemaakt behandelplan? Plan dan online een consultgesprek in met een van onze artsen. Een consultgesprek is kosteloos en verplicht je tot niks.

Lees verder