Komen rokerslijntjes door het roken?

Rokerslijntjes


Waarom is roken slecht voor de huid?
In sigaretten zit het stofje nicotine, dit zorgt voor vernauwing van de bloedvaten. Hierdoor gaat de doorbloeding achteruit en komen er minder voedingsstoffen in de huid terecht. Ook zorgt koolmonoxide ervoor dat het transport van zuurstof door het bloed wordt verslechterd. Door onder andere deze factoren gaat het proces van huidveroudering eerder ingang. 


Komen rokerslijntjes door roken?

De huidveroudering is meestal goed te zien rondom de mond, oftewel het gebied van rokerslijntjes. Dat roken het veroudering proces eerder ingang zet is bewezen, maar dat het ook echt rokerslijntjes laat ontstaan niet. Ook andere factoren spelen daarin een grote rol, zoals genetische aanleg. Komt het in uw familie voor dan is de kans groot dat u daar ook aanleg voor heeft.


Hoe kom ik van rokerslijntjes af?

Arc of beauty is gespecialiseerd om de huidveroudering tegen te gaan of het te verhelpen met behulp van injectables (fillers en botox). U kunt onder andere terecht voor rokerslijntjes. Door middel van filler worden de rimpels romdom de mond opgevuld, dit zorgt voor een frisse en jeugdige uitstraling. Lees verder