Nieuw: Juvederm!

De afgelopen jaren hebben wij altijd met Belotero fillers gewerkt. Wij zijn ontzettend tevreden over deze veilige producten en zullen ook met Belotero blijven werken voor dezelfde prijzen. Om toch ons assortiment uit te breiden hebben we ervoor gekozen om vanaf nu ook met Juvederm te werken.

Wat is een filler?

Allereerst is het belangrijk om te weten welk effect je kan bereiken. Een filler is een tijdelijk vulmiddel. Hiermee kan je, zoals het woord doet vermoeden, opvullen. Dus als je een gebied in het gezicht voller wilt maken, gebruik je een filler. Vind je bijvoorbeeld volle lippen mooi? Dan kan je de lippen volume geven met een filler. Maar ook als je last hebt van volumeverlies in bijvoorbeeld de wangen kan je dit herstellen door het op te laten vullen met een filler. Als je opzoek bent naar een oplossing voor je fronsrimpel, dan heb je een Botox behandeling nodig.


Wat doet een filler?

Hyaluronzuur is een stofje dat zich van nature in de huid bevindt. Als je ouder wordt, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af. Hierdoor verliest de huid vocht en volume. Dit veroorzaakt rimpels. Door een hyaluronzuur filler in de rimpels te injecteren, wordt dit vocht- en volume verlies hersteld. Rimpels worden minder zichtbaar en je ziet er frisser uit. Een hyaluronzuur filler is zeer geschikt om onder andere de lippen, neuslippenplooi, neusbrug of traangootjes mee te behandelen.

De afgelopen jaren hebben wij altijd met Belotero gewerkt. Wij zijn ontzettend tevreden over deze veilige producten en zullen ook met Belotero blijven werken voor dezelfde prijs. Om toch ons assortiment uit te breiden hebben we ervoor gekozen om vanaf nu ook met Juvederm te werken.

Wat is het verschil tussen Juvederm en Belotero?

Bij Arc of Beauty wordt er behandeld met A-merken Belotero en Juvéderm. Beide merken zijn hyaluronzuur fillers. De verschillen zijn dat ze van een andere leverancier zijn en een ander productieproces hebben. Beide merken hebben een FDA certificaat en mogen wereldwijd verkocht worden. De keuze tussen het product hangt af van het gewenste resultaat.

Belotero fillers blijven gemiddeld 6-9 maanden zichtbaar, Juvederm blijft gemiddeld 9-12 maanden zichtbaar. Omdat sommige mensen beter reageren op het ene merk dan op het ander, kunnen wij op deze manier vanaf nu dus ook een alternatief bieden!


Lees verder