Help, waar begin ik?

Heb je nog nooit een filler of botox behandeling gehad, en weet jij eigenlijk ook niet zo goed het verschil tussen beide? Wil je aan de ene kant een iets frisser gezicht, maar ben je tegelijkertijd bang om er straks plastic uit te zien? Dan ben je bij dit artikel op het juiste adres.

Bij Arc of Beauty voeren we medische en cosmetische ingrepen uit. Qua medische ingrepen moet je denken aan bijvoorbeeld een behandeling tegen migraine of overmatig transpireren, en cosmetische ingrepen voor bijvoorbeeld symmetrie,  anti-veroudering, of tegen volumeverlies.

Alle ingrepen worden uitgevoerd door Drs. Awat. Awat is een bekwame arts die je eerst een spiegel geeft, en je vraagt waar je je aan stoort. Door middel van fillers en botox kunnen wij het gezicht opfrissen. Stoor je je aan diepe lijnen op je voorhoofd? Dan kom je in aanmerking voor botox. Botox is kort gezegd een spierontspanner, waardoor de rimpeltjes iets verzachten. Stoor je je aan je diepe wallen of het verlies van volume in je gezicht? Dan kom je in aanmerking voor filler. Filler is kortgezegd een opvulmiddel gebaseerd op de lichaamseigen stof Hyaluronzuur.

Een filler en botox behandeling zijn in veel gevallen te combineren. Je kunt een consult inplannen om samen een behandelplan op te stellen met de arts, of al meteen een behandeling te laten uitvoeren.

Wij volgen de natuurlijke lijnen van het gezicht, en streven naar een natuurlijk resultaat. Bij Arc of Beauty zeggen we altijd 'we maken iemand wat frisser of mooier, maar niet anders!' Je hoeft dus niet bang te zijn dat je karakteristieke mimiek in het gezicht veranderd.

Bij Arc of Beauty volgen we de richtlijnen van de Nederlandse vereniging cosmetische geneeskunde. We werken daarom niet met permanente fillers, omdat deze sinds 2015 verboden zijn. Zowel de filler als de botox worden door het lichaam zelf afgebroken.

Je kunt de artikelen op de website te lezen voor meer informatie over filler, botox of  specifieke behandelingen en je kunt op basis daarvan een botox of filler behandeling inplannen. Ook kun je altijd een kosteloos en vrijblijvend consult inplannen voor op maat gemaakt advies!

Lees verder