Fillers en botox voor mannen?

We willen er natuurlijk allemaal fris en gezond uit zien! Dit is niet iets wat alleen vrouwen belangrijk vinden, maar ook mannen zijn hier mee bezig. Zo neemt het percentage mannen die kiest voor een cosmetische behandeling elk jaar met 10% toe. Waar sommige mannen het de normaalste zaak van de wereld vinden, heerst er bij vele toch nog een taboe.

Behandelingen die steeds populairder worden onder de mannen zijn de welbekende botox behandeling van de frons, een hyperhidrose behandeling of het shapen van de kaak/kin met fillers.

Botox behandeling

Ook mannen kunnen last hebben van een norse of vermoeide blik. We zijn tenslotte allemaal mensen! Vandaar dat je ook steeds vaker ziet dat mannen een plekje in de agenda bemachtigen voor een frons behandeling, een behandeling van het voorhoofd of de kraaienpootjes. Deze behandelingen kunnen er voor zorgen dat jij weer uitstraalt hoe jij je van binnen voelt!

Hyperhidose (of wel een botox behandeling tegen overmatig zweten)

Een behandeling tegen overmatig zweten (hyperhidrose) wordt ook steeds populairder onder de mannen. Er is namelijk niets zo vervelend als die onaangename zweet plekken in je shirt. Door middel van een aantal injecties in de oksels met Botox kan dit zo verholpen worden!

Filler behandeling

Ook filler behandelingen kunnen voor mannen erg mooi uitpakken. Denk aan een behandeling van de kaaklijn of de kin. Hierdoor kun je de shape van het gezicht breder en hoekiger maken. Maar ook voor volumeverlies in het gezicht zoals een traangootbehandeling, voor de donkere wallen onder de ogen, is een veel voorkomende behandeling.

Ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden voor jou zouden kunnen zijn? Plan een kosteloos en vrijblijvend consultgesprek in via de website.


__
Arc of Beauty is een cosmetische kliniek gespecialiseerd in huidverjonging door middel van fillers, botox, en profhilo.
Wij staan voor natuurlijk resultaat. Vestigingen: Amstelveen en Enschede

Lees verder