Een profhilo behandeling gaat veroudering van de huid tegen

Een profhilo behandeling gaat veroudering van de huid tegen.

De kwetsbare huid van het gezicht, rondom de nek, decolleté en handen laten vaak de typische tekenen van het veroudering zien. De huid wordt op deze plekken van het lichaam constant blootgesteld aan UV-straling. Dit leidt tot pigmentvlekken en het verlies van collageen en elastine.

Na een profhilo behandeling gaat je huid weer stralen.

Een profhilo behandeling stimuleert de elastine en flexibiliteit van de huid. Hierdoor wordt er meer collageen aangemaakt. De huid wordt gelift, gehydrateerd, fijne lijntjes worden verminderd en de poriën verfijnd. Profhilo heeft een unieke samenstelling van hyaluronzuur en is geen filler. Het hyaluronzuur activeert het elastine van de eigen huid. Collageen zorgt ervoor dat je huid verbetert, maar het uiterlijk niet verandert. Een Profhilo behandeling voegt geen volume toe aan het gezicht, maar maakt je huid steviger en gezond in de verschillende huidlagen, met als resultaat een prachtige uitstraling van de huid.

Wat adviseren de cosmetisch artsen van Arc of Beauty.

De cosmetisch artsen van Arc of Beauty adviseren, afhankelijk van je conditie van de huid, een tot twee behandelingen met een tussenpose van een maand. Omdat de huid door deze behandeling aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vanaf 4-6 weken na de eerste behandeling is het positieve effect waarneembaar. Na de tweede behandeling stijgt de aanmaak van collageen en elastine nog verder. De behandeling kan op meerdere gebieden toegepast worden en kan ook gecombineerd worden met andere behandelingen.

De behandelingen bij Arc of Beauty worden uitgevoerd door BIG en NVCG-geregistreerde artsen. De behandelingen duren niet lang en zijn nauwelijks pijnlijk.  De kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein. Het gezicht wordt behandeld met 5 injecties aan beide kanten. Hierdoor is het ook prima in te plannen tussen je werkzaamheden door.

Hoe lang is een profhilo behandeling effectief zichtbaar?

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang de resultaten een profhilo behandeling verbeteringen zichtbaar blijft. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden.

Voor een kosteloos en vrijblijvend consult kunt u een afspraak inplannen op de website.

Echografie zorgt voor een veilige en nauwkeurige behandeling.

Onze cosmetische artsen maken tijdens esthetische behandelingen gebruik van echografie. Hierdoor kunnen ze het te behandelen deel van het gezicht goed doorzien. Echografie zorgt ervoor dat de behandeling nauwkeurig gebeurt de behandelend arts precies kan zien waar bepaalde slagaders lopen. Daardoor kan er op een veilige manier geïnjecteerd worden.

Wil jij meer weten of een vrijblijvende afspraak plannen met een van onze cosmetische artsen?

Onze klanten waarderen onze behandelingen met een 8,8. Lees hier meer over wat onze klanten van onze behandelingen en service vinden. [link naar https://www.kliniekervaringen.nl/kliniek/nederland/noord-holland/amstelveen/arc-of-beauty-1082]

De klinieken van Arc of Beauty zijn gevestigd in Amstelveen en Enschede. Het team bestaat uit BIG en NVCG-geregistreerde artsen. De klinieken zijn zeven dagen per week bereikbaar. Je kunt voor een gratis en vrijblijvend consult eenvoudig een vrijblijvende afspraak plannen via onze website.

Meer informatie over de behandelingen bij Arc of Beauty.

Wil jij meer weten over een profhilo behandeling of een van onze andere behandelmogelijkheden? Maak dan hieronder je keuze of plan een vrijblijvende behandelafspraak. Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Laat dan hier jouw gegevens achter.

0 plan een vrijblijvende afspraak.

0 Bel nu

Lees verder