Drs. Eda en Drs. Amra tijdens het echo spreekuur.

Drs. Eda en Drs. Amra tijdens het echo spreekuur.


Met de echo kunnen we precies zien waar de fillers zitten en deze nauwkeurig oplossen. 
Dit komt als geroepen wanneer je complicaties bij een eerdere behandeling hebt opgelopen zoals een te veel aan filler of een auto immuun reactie.

Doordat we met het apparaat beter kunnen zien waar de filler zich bevindt kan een complicatie mogelijk beter opgelost worden zoals bijvoorbeeld het efficiënter verwijderen van een teveel aan filler.

Wij lossen de filler op door de filler door middel van ultrasound (echo) te lokaliseren. Met een echo wordt de filler opgezocht, waarna de hyaluronidase in het midden van de filler wordt geplaatst. Zo kunnen we heel doelgericht oplossen en onnodige bijwerkingen voorkomen.Ook voor nieuwe behandelingen gebruiken wij de echo. Wanneer nieuwe cliënten bij ons komen die al eerdere behandelingen bij andere artsen hebben ondergaan helpt een echo om beter in kaart te brengen waar mogelijk al eerder is geïnjecteerd. Voorheen moesten we dit doen door nauwkeurig het gezicht te bekijken, vragen naar de historie en handmatig voelen waar de filler was ingebracht (wat met name voor de diepere lagen erg lastig is).


 Kortom deze manier van werken vormt een belangrijke stap naar nog veiliger werken!

Lees verder