Vanaf ongeveer je 30e levensjaar neem de onderhuids vetweefselen het collageen in de huid langzaam af. Daarmee verliest de huid de elasticiteit en veerkracht. Dit kan resulteren tot ingevallen wangen. Ook spelen andere factoren zoals: stress, vermoeidheid, gewichtsverlies en ouderdom een rol. Ingevallen wangen kunnen voor vele als naar beschouwen worden. Het geeft een minder frisse en jeugdige blik. Met een simpele ingreep kunnen wijdit voor u verhelpen.

 

Doordat uw huidelasticiteit en veerkracht verliest, ontstaat er in het gezicht niet alleen ingevallen wangen, maar creëert het ook schaduw in het gezicht. Door onze behandeling met fillers kunnen wij volumeverlies in de wangen weer herstellen.Het verouderingseffect kan na behandeling vrijwel geheel of gedeeltelijk worden opgeheven. Zo heeft u met een simpele ingreep uw frisse en jeugdige blik weer terug!

Wij vinden het belangrijk om de natuurlijk anatomie van het gezicht te behouden.
Tijdens het consult kijken wij wat voor u de mogelijkheden zijn en geeft de arts u eerlijk advies.

No items found.
Mooi en natuurlijk ouder worden

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult, waarin onze cosmetisch arts een eerlijk advies geeft. Wij hebben een locatie in Amstelveen en Enschede.